Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας


Στα πλαίσια του κύκλου μαθημάτων "Ασφάλεια στο διαδίκτυο", την Παρασκευή 17/2/2012 επισκεφτήκαμε όλοι μαζί το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας, που βρίσκεται στον χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών και παρακολουθήσαμε μία σχετική παρουσίαση. Ελπίζω να περάσατε όλοι πολύ καλά!
Εάν θέλετε να έχετε στον υπολογιστή σας αναμνηστικές φωτογραφίες από την επίσκεψή μας, μπορείτε να τις κατεβάσετε από εδώ. Είναι συγκεντρωμένες σε ένα συμπιεσμένο αρχέιο, που έχει μέγεθος περίπου 50MB. Για να το ανοίξετε, θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων (όπως π.χ. το winrar, το winzip ή το 7zip) και τον κωδικό (password) που θα σας τον πω εγώ στην τάξη.

2 σχόλια:

  1. Κυρία, ο Η/Υ ειναι στσ αγγλικα.Όταν το κατεβάζω,βγάζει ακαταλαβίστικα.το αγνόησα και τοάνοιξα με Word αλλα το μόνο που έβγαλε είνα τα ίδια ακαταλαβίστικα.Τι να κάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. rose123 άνοιξε την λίστα με όλα τα προγράμματα από το "Έναρξη" ("Start") και έλεγξε εάν είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου ένα από τα προγράμματα αποσυμπίεσης αρχείων που αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή